dimecres, 24 de febrer del 2016

Enxarxats: ABCKit for 5, una app de lectoescriptura per a xiquets

Aprofitant l'atractiu que tenen móvils i tablets per als més menuts i les excel·lents aplicacions que podem trobar adreçades a ells per al seu aprenentatge, en aquest sentit us recomanem que li feu una ullada a l'app per a dispositius Apple anomenada ABCKit.

Basat en el mètode Montessori, el qual és un sistema educatiu alternatiu que segueixen ja moltes escoles i també es pot desenvolupar a casa, l'aplicació té dues opcions per descarregar segons l'edat del xiquet: ABCKit, per als menuts entre dos i quatre anys, i ABCKit for 5, a partir de cinc anys. El seu preu és de 2,99 euros.
Aquesta última versió permet que els xiquets formen i escriguen paraules a través de quatre activitats que els proposa l'aplicació. A més dels continguts que vénen per defecte quan la descarreguem, podem comprar per 0,99 tres packs temàtics amb noves paraules: bitxos, el cos humà i animals mexicans.
La seua posada en escena és molt senzilla, propera als menuts, intuïtiva i fàcil d'utilitzar per a ells. En conjunt una aplicació molt recomanable que ha sigut distingida per nombrosos premis en l'App Store i molt ben valorada pels usuaris.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...