dimecres, 4 de maig del 2016

La Font Roja. Guia per a la visita


Andreu Bonet / Beatriz Terrones. La Font Roja. Guia per a la visita: flora, fauna i patrimoni. Ed. Universitat d'Alacant

El dissabte 30 d'abril passat es va presentar a Alcoi una nova guia del Parc Natural de la Font Roja amb informació pràctica per orientar els visitants i excursionistes. Té un primer apartat amb la localització i la forma d'arribar, descripció de la zona i normes per a la visita. A continuació passa a detallar la fauna i la flora, amb fotografies de gran qualitat i un xicotet text explicatiu de les plantes i animals, junt al nom comú i científic. I per acabar, proposa una sèrie d'itineraris per recórrer el Parc juntament amb la possibilitat d'allotjament, la gastronomia típica dels voltants i un poquet d'història.

Una obra de consulta i informació molt completa, des del punt de vista de la natura però també del visitant, per gaudir d'un dels indrets naturals més destacats de la nostra geografia. Té, a més, un format perfecte per portar-lo a la motxilla o a les mans mentre passegem.
Aquest és el segon volum d'una col·lecció de quatre llibres que la Universitat d'Alacant dedica al patrimoni d'Alcoi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...