dimecres, 22 de juny del 2016

Resumint... Llibres per adults 2015-2016


Material fotogràfic és la història d'aquells valencians que van emigrar als Estats Units buscant una vida millor per a ells i els seus. Uns es van quedar i altres van tornar. El seu testimoni serveix de base per a aquesta novel·la.




La troballa d'unes restes humans durant unes obres en una casa posa sobre la pista d'una sèrie d'assassinats. Una lectura d'intriga que alterna present i passat, la qual us atraparà darrere el misteri i amb el suspens.



  

Si sou amants de la novel·la històrica, podeu provar aquest títol, una lectura que té l'atractiu d'estar basat en el fet històric de la visita d'uns samurais japonesos a la Espanya del segle XVII. Imagineu com ens vorien tenint en compte tan diferent com eren? Una lectura entretinguda, curiosa i ben documentada.


Alejandro Palomas és un dels escriptors espanyols del moment, aclamat pels lectors que fan dels seus llibres best-sellers. Un perro continua la història d'un llibre anterior, però es pot llegir de manera independent.


Naomi Novik. Un cuento oscuro. Ed. Círculo de Lectores 

Per als lectors de fantasia no podem deixar de recomanar aquest títol. És una novel·la d'aventures i màgia, amb un ritme àgil i una història original.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...