dimecres, 7 de desembre del 2016

Recomanacions Nadal 2016: llibres de 2 a 6 anys (II)


Lizy Boyd. Tiempo libre. Ed. Libros del Zorro Rojo

Un llibre sense paraules que emfatitza la felicitat del temps lliure on desenvolupar la creativitat i la imaginació. Les il·lustracions prenen forma d'escenari on un xiquet juga i inventa, amb llibertat, a casa, al jardí o a l'escola. Observem i llegim les imatges.



Madalena Maroso. El libro que hace clap. Ed. Fulgencio

Adreçat als més menuts, els invita a identificar i imitar sorolls.  Destaquen també unes cridaneres i originals il·lustracions i està fet de cartó per manipular i jugar. Fantàstic!





Gabriele Clima. Con un dedito. La noche oscura. Ed. Panini Books 

Què pots fer amb un dit? Pots encendre les estrelles, fer créixer una flor, pots navegar en vaixell, o encendre les llums de tota una ciutat. Aquest llibre forma part de la col·lecció "Con un dedito" amb pàgines plenes de forats per a que, sols amb un dit, poder descobrir la màgia dins dels llibres.




Britta teckentrup. Corre a casa, ratoncito. Ed. Lóguez

A la nit, el ratolí vol anar a sa casa però per arribar deu passar pel bosc obscur. Quins animals es trobarà pel camí? Durant la lectura la mirada del lector anirà descobrint, baix solapes i encunyats, a qui es troba el ratolí durant el seu recorregut. Una lectura amb sorpreses, sobre la por a l'obscuritat.





Beatricé Garel / Thomas Baas. Cuentos para preparar la navidad. Ed. SM

Osset ha invitat tots els seus amics a celebrar amb ell el Nadal. Cadascun li farà un regal per a decorar l'arbre de Nadal. El llibre simula un calendari d'advent, on cada dia llegirem un conte, al mateix temps que pengem el regal en el nostre propi avet que duu el llibre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...