dimecres, 29 de març del 2017

Enxarxats: Llegir contes en anglés per aprendre l'idioma

Il·lustració de Carly Allen-Fletcher

Les noves tecnologies ens possibiliten que l'aprenentatge d'idiomes siga més interactiu i amé. Si a això li sumem la lectura de contes, ensenyar als xiquets serà més fàcil, doncs veuran les frases en un context visual, memoritzaran millor les estructures i aprendran vocabulari de forma senzilla. Un mètode que serveix tant per a adults que comencen com per als menuts. 

Us recomanarem un parell de contes interactius, per llegir, gaudir i, a més, anar soltant-se en la llengua anglesa. 



- Lo que comen los ratones (Itunes - 1,99 e. ): no és gratis però a voltes val la pena pagar el que val un café per gaudir d'un projecte ben fet, que inclús ha guanyat premis per la seua qualitat. Està adreçat per a lectors de 4 a 8 anys i es pot llegir en anglés i castellà. Una app feta per espanyols que conta la història de Bruno White, un ratolí i els seus dubtes. Els dibuixos són de Fernando Vicente, un conegut artista i il·lustrador espanyol.







- Jo mataré monstres per tu (Itunes, Android - 3.59 e., 3.99 e.) : versió interactiva i tàctil del conte en paper del mateix títol, escrit per Santi Balmes. Pensada per a lectors de 4 a 8 anys, està disponible en castellà, català i anglés. Igual que l'àlbum il·lustrat, llegim sobre la por d'una xiqueta quan arriba la nit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...