dimecres, 10 de maig del 2017

La família en digital


Jordi Jubany. La família en digital. Apropiar-nos de la tecnologia per compartir experiències, coneixements i emocions. Ed. Eumo

Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, selfie, whatshap... i molts noms més que fan referència avui dia a internet, aplicacions mòbils i xarxes socials que s'hem acostumat a utilitzar en el nostre dia a dia. Pengem un vídeo o marquem que ens agrada al Youtube, enviem missatges instantanis a qualsevol familiar a través de whatshap i els més joves de la casa s'entretenen escoltant música en línia o veient alguna sèrie de dibuixos a una aplicació. Pareix que ara sempre estem connectats. 

Malgrat els perills de les noves tecnologies, també podem traure profit, coneixent-les i utilitzant-les de forma adequada. El llibre proposa una sèrie de consells relacionats amb els mitjans digitals mòbils adreçats als pares i explicació dels més coneguts, tot explicat de forma molt senzilla perquè ningú no es perda. És important conéixer allò que poden fer els nostres fills a internet i poder aconsellar-los i ensenyar-los a fer un bon ús.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...