dimecres, 21 de juny del 2017

Resum temporada 2016-2017: LLIBRES INFANTILS I JUVENILS








Arribem ja a l'últim programa de la temporada del programa de ràdio i també del bloc. La calor invita a gaudir de temps de lectura a l'ombra, en companyia de l'aire condicionat o en la piscina. 

Ací donarem una ullada a cinc de les recomanacions entre aquelles de les que hem parlat durant la temporada del programa, per si us ve de gust llegir o buscar els llibres a la biblioteca. Així, comencem pels llibres adreçats a lectors infantils i juvenils:



Babette Cole. El príncipe Ceniciento. Ed. Planeta de Agostini 

El clàssic de la Ventafocs es reinventa en aquest títol, reproduint la història però amb un príncep com a protagonista, qui perdrà els pantalons per una jove guapa. Una lectura on no falta l'humor i trenca els estereotips.






 
Vicent Cuvellier / Ronan Badel. Emilio se disfraza / Emilio tiene frío. Ed. Edelvives

Emilio és un xiquet de cinc anys amb una personalitat prou especial, la qual cosa fa que tinga una reacció estranya a les coses més normals, provocant el somriure en el lector. Cadascú és com és...



 José Campanari / Evelyn Daviddi. Trenfugiados. Ed. La Fragantina

Una lectura per explicar els menuts la realitat d'aquelles persones que han estat obligats a deixar les seues llars, fugint de la violència als seus països. Un encertat àlbum il·lustrat que conta la història d'alguns d'aquests refugiats.











Rocío Bonilla / Oriol Malet. Max i els superherois. Ed. Bromera


A voltes, els superherois són gent que tenim al nostre costat. Max així ho entén, quan explica als seus amics quina és la seua superheroïna, a través de la seua mirada infantil.










 Lluís Prats. Penny Berry i l'arbre d'or de Xangri-La. Ed. Cruïlla

Aventures i misteris es trobaran aquells que s'endinsen en aquest llibre. Segon títol de la sèrie que té com a protagonista a la Penny Berry, una jove que descobreix els poders que amaga a dins i haurà de fer-los servir en un món màgic per lluitar contra un enemic.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...